exSonex.Com

S

M

L

XL

XXL

XXXL

Sasia:

1

Madhesia:

Tshirt


Opsion i fotografise

Nr artikullit : shtyp nje artikull !
Cakto ngjyrënTe dhenat e juaja

Ndihme

: Shtyp për te ndryshuar tekstin ose Shtyp tekstin për te caktuar(llojin e tekstit, madhesin dhe ngjyren)
: Shtyp "X" pasi keni konfirmuar !
: Rregullo madhesin e fotografis

Opsioni tekstit


Shto fotografi

Madhesia tekstit
12px

Ngjyra tekstit

Lloji tekstit